Een nieuwe blog!

Het is al een tijdje een feit. Even Stilstaan heeft een nieuwe blog: evenstilstaanblog.wordpress.com.
Graag willen we deze geboorte met u delen.
Vanaf nu kan u dus de stukjes die dagelijks in ‘Het Belang van Limburg’ verschijnen ook volgen via internet. We hopen zo een breder publiek te bereiken en ook het contact met de lezer te verbeteren. Het biedt ook de mogelijkheid om een archief bij te houden en voor verzamelaars om verloren stukjes terug te vinden. Evenwel kan dit pas vanaf juli 2017.
Graag horen wij van u wat u hiervan vindt. U kan altijd reageren via het e-mailadres hier onderaan of via de blog zelf. Bent u niet zo thuis in het internet-gebeuren, waar we alle begrip voor hebben, dan kan u ook nog altijd per post reageren. Er gaat dan wel iets meer tijd over vooraleer u een antwoord krijgt. Onze schrijvers blijven zich inspireren om uiteenlopende anekdotes en knipoogjes voor u samen te stellen. Tegelijk danken we onze lezers voor hun trouw en enthousiasme. We danken ook ‘Het Belang van Limburg’ en het Bisdom Hasselt voor hun blijvende steun. Zonder u allen zou Even Stilstaan niet mogelijk zijn. Dank u wel!