Met Uw wegen vertrouwd

Woensdag begint de 40-dagentijd. De nieuwe digitale retraite van ignatiaans bidden is klaar: Met Uw wegen vertrouwd. Ditmaal zijn de teksten geschreven door pater Hans van Leeuwen sj. Welke weg gaat God met ons? Welke weg wil Hij dat wij gaan? Veertig dagen lang nodigt deze retraite je uit om Jezus te volgen op zijn levensweg, om tochtgenoot van Hem te zijn op zijn weg naar Pasen. Wie voorheen al aan een retraite via deze site heeft deelgenomen, heeft ongeveer twee weken geleden bericht gekregen dat hij of zij automatisch opnieuw ingeschreven is. Wie nieuw is en nieuwsgierig of geboeid kan eens een kijkje gaan nemen op de site: www.ignatiaansbidden.org. Daar kan je je e-mailadres opgeven zodat je vanaf 13 februari 2018 elke dag een mail ontvangt met gebedsimpulsen. En dit gedurende de hele 40-dagentijd. Voel je vrij om ook vrienden en familie uit te nodigen. Alvast veel dank.