Gebroken hart

Ik wil geen liefde meer ontvangen en ik durf geen liefde meer geven, sprak mijn gekwetste ziel. Dít is te gevaarlijk en overleef ik nooit meer. Ik was een jonge vrouw van 35 jaar met een grote carrière, maar met een gebroken hart. Het leven heeft me op de knieën gedwongen. Misschien maar goed ook… Nu ben ik er 65. Ik heb meer dan geleefd, doorleefd, gehuild en gebeden. Ik spreek tot Jezus, mijn hartsvriend in simpele woorden…”Maak me kwetsbaar en doorlaatbaar. Gebruik mijn gebroken hart als een gulden weg naar andere gebroken harten. Zegen mijn handen zodat ze bidden kunnen. Leg liefde in mij, om armen te omarmen. Geef warmte opdat koude mensen durven ontdooien en de weg vinden naar Uw Liefde die Gij mij, sinds die ene dag van overgave, telkens weer met overvloed geeft. Gebruik míjn gebroken hart, mijn Heer, als balsem. Dank dat ik dít van U kreeg!

mieke