Als een voetspoor

Als een voetspoor in het leven hebben mensen U vermoed. Als een groot Geheim, in stilte, hebben mensen U ontmoet. In een Stem, in vele namen, in ‘Ik zal er voor u zijn’, blijven mensen diep vertrouwen dat Gij steeds nabij zult zijn. Als een groot Geheim, als een Stem, als een Naam, als een voetspoor in het leven.

Als een sterke kracht, als Adem, hebben mensen U gevoeld. Als ze warm verbonden leven zoals Gij hen hebt bedoeld. In de stroming van het leven worden mensen stil geraakt en tot trouwe bondgenoten van Uw grote droom gemaakt. Als een bondgenoot, als een grote droom, als een sterke kracht, als Adem.

In die tijd heeft Hij gesproken, goed gedaan in Nazareth. In een mens werd toen ervaren: “Het is God die helend redt.” Ieder mens werd aangesproken om ook in Gods roep te staan, om al delend en al zorgen met elkaar op weg te gaan. In een Mens van ‘toen’, in een God die redt.